Om - stor interesse for håndværk og musik

Jeg har altid haft en stor interesse for håndværk og musik. Derfor er det en stor glæde for mig, at jeg, i mit professionelle liv, har fået mulighed for at beskæftige mig med netop det.

Jeg er ud af en kreativ og arbejdsom familie, hvor for eksempel bedste- og oldefar var møbelsnedkere. Min tilgang til livet er positiv, og jeg ynder at se på verden med både humoristiske og venlige øjne.

Jeg har været ansat i en musikforretning, hvor mit arbejde bestod i salg og reparation. Jeg var glad for kundekontakten, og jeg trivedes ved at hjælpe både begyndere og professionelle i valg af instrument.

Den daglige udsigt til klaverer og guitarer gav mig lyst til at blive instrumentmager. Jeg valgte at blive orgelbygger og fik læreplads hos Th. Frobenius, hvor jeg afsluttede med en bronzemedalje og yderligere blev tildelt flere legater til min dannelsesrejse til Australien, hvor jeg arbejdede hos Simon Pierce Pipe Organs i Brisbane.


De seneste mange år har jeg især arbejdet med stemning, servicering, restaurering og udbygning af en lang række forskellige orgler – sammen med mange forskellige mennesker.

Møbelsnedkerlinjen med orgelbygning som speciale på Københavns Tekniske Skole har bidraget til både den moderne og den traditionelle snedker- og designmæssige vinkel på mit håndværk. Jeg har erfaring med al slags arbejde inden for faget og fik i forbindelse med studiet mulighed for at deltage i projektet “Planken Ud”, hvor nye snedkere og kendte designere sammen lavede en række værker, der blev udstillet verden over.

I dag er min hverdag en blanding af trofast servicering af orgler med løbende vedligehold og god stemning, samt nye større og mindre restaurerings- og bevaringsopgaver indenfor orgelbygning. Dertil kommer de spændende specialopgaver i mit håndsnedkeri-værksted.